Design wielen voor archiefkasten

Het opslaan van documenten in oude vertrouwde archiefkasten kan met de wielen van Designwielen nét iets makkelijker en stijlvoller gemaakt worden. Bekijk hieronder het aanbod van design wielen voor toepassing onder archiefkasten.

Design wielen voor archiefkasten
Design wielen MD01

Design wielen van de serie MD01

Design meubelwielen speciaal ontworpen voor meubels, stoelen en bedden. De design wielen hebben extra brede wielen met een zwarte, grijze of witte rubberband. Door de brede wielen met rubberband zijn deze designwielen geschikt voor harde en zachte vloeren.

Ø tot 80 mm | tot 80 kg

Lees meer
Design wielen MD05

Design wielen van de serie MD05

De open velg van deze design wielen zorgen voor een uniek en fascinerend design. Door het bijzondere ontwerp hebben deze design meubelwielen diverse internationale awards gewonnen. Standaard leverbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Ook leverbaar met rem.

Ø 68 mm | tot 50 kg

Lees meer
Design wielen W02

Design wielen van de serie W02

Design wielen met een zwarte polyamide behuizing en een donkergrijze rubberband. De rubberband (TPE) heeft een hardheid van 90 shore. De meubelwielen hebben een zachte bandage en zijn daardoor geschikt voor harde vloeren zoals laminaat-, parket- en tegelvloeren.

Ø 75 mm | tot 50 kg

Lees meer
Design wielen MD07

Design wielen van de serie MD07

Design wielen met zamac of nylon behuizing en rubber (TPR) bandage. Deze sterke wielen worden veelal toegepast onder meubels voor kantoor en medische toepassingen. De meubelwielen zijn geschikt voor harde en zachte vloeren en laten geen strepen achter.

Ø 100 tm 120 mm | tot 120 kg

Lees meer
Design wielen MD08

Design wielen van de serie MD08

Design wielen met zamac of nylon behuizing en rubber (TPR) bandage. Deze ranke wielen worden vanwege het elegante ontwerp toegepast onder meubels, tafels en trolleys. De meubelwielen zijn geschikt voor harde en zachte vloeren en laten geen strepen achter.

Ø 80 mm | tot 50 kg

Lees meer
Design wielen MD03

Design wielen van de serie MD03

Het simpele en elegante design van de serie MD03 maakt dat deze designwielen worden toegepast onder diverse meubels voor thuis en op kantoor. De meubelwielen zijn leverbaar in diverse kleurcombinaties en zijn geschikt voor harde en zachte vloeren.

Ø 60 mm | tot 50 kg

Lees meer

Meer zien?

Designwielen beschikt over een compleet programma aan design wielen voor verschillende meubels en toepassingen. Bekijk het complete programma design wielen of neem contact met ons op om de design wielen te komen bekijken in de showroom van Interwiel.

Het gehele programma aan design wielen is uit voorraad leverbaar.