Design wielen voor bedden, banken en fauteuils

Tegenwoordig zijn design meubelwielen niet meer weg te denken in het interieur van onze huizen en dan met name onder bedden, banken en fauteuils. De design wielen maken het plaatje af en geven elk meubel net die extra touch die het nodig heeft om zich te laten onderscheiden van de rest. Bekijk hieronder het aanbod van design wielen voor toepassing onder bedden, banken en fauteuils.

design wielen voor bedden, banken en fauteuils
Design wielen MD01

Design wielen van de serie MD01

Design meubelwielen speciaal ontworpen voor meubels, stoelen en bedden. De design wielen hebben extra brede wielen met een zwarte, grijze of witte rubberband. Door de brede wielen met rubberband zijn deze designwielen geschikt voor harde en zachte vloeren.

Ø tot 80 mm | tot 80 kg

Lees meer
Design wielen W01

Design wielen van de serie W01

Design wielen van de serie W01 met een zwarte polyamide behuizing en een donkergrijze rubberband. De meubelwielen hebben een zachte bandage en zijn daardoor geschikt voor harde vloeren zoals laminaat-, parket- en tegelvloeren en laten geen strepen achter.

Ø 35 mm | tot 50 kg

Lees meer
 

Meer zien?

Designwielen beschikt over een compleet programma aan design wielen voor verschillende meubels en toepassingen. Bekijk het complete programma design wielen of neem contact met ons op om de design wielen te komen bekijken in de showroom van Interwiel.

Het gehele programma aan design wielen is uit voorraad leverbaar.