Design wielen voor showroom meubelen

Het doel van een showroom is het tonen van producten op een stijlvolle manier. Het toepassen van design wielen onder deze meubelen zorgt ervoor dat de gehele look & feel van de showroom een mooie uitstraling krijgt. Bekijk hieronder het aanbod van design wielen voor toepassing onder showroom meubelen.

Design wielen MD01 showroom meubelen

Design wielen van de serie MD01

Design meubelwielen speciaal ontworpen voor meubels, stoelen en bedden. De design wielen hebben extra brede wielen met een zwarte, grijze of witte rubberband. Door de brede wielen met rubberband zijn deze designwielen geschikt voor harde en zachte vloeren.

Ø tot 80 mm | tot 80 kg

Lees meer
Design wielen MD05 showroom meubelen

Design wielen van de serie MD05

De open velg van deze design wielen zorgen voor een uniek en fascinerend design. Door het bijzondere ontwerp hebben deze design meubelwielen diverse internationale awards gewonnen. Standaard leverbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Ook leverbaar met rem.

Ø 68 mm | tot 50 kg

Lees meer
Design wielen MD03 showroom meubelen

Design wielen van de serie MD03

Het simpele en elegante design van de serie MD03 maakt dat deze designwielen worden toegepast onder diverse meubels voor thuis en op kantoor. De meubelwielen zijn leverbaar in diverse kleurcombinaties en zijn geschikt voor harde en zachte vloeren.

Ø 60 mm | tot 50 kg

Lees meer

Meer zien?

Designwielen beschikt over een compleet programma aan design wielen voor verschillende meubels en toepassingen. Bekijk het complete programma design wielen of neem contact met ons op om de design wielen te komen bekijken in de showroom van Interwiel.

Het gehele programma aan design wielen is uit voorraad leverbaar.