Design wielen voor trolleys

Met het toepassen van design wielen onder lichte trolleys rijden deze niet alleen fijn, maar zien deze er ook verfijnd uit. Een extra touch voor elk interieur of kantoor. Bekijk hieronder het aanbod van design wielen voor toepassing onder trolleys.

design wielen voor trolleys
Design wielen MD04

Design wielen van de serie MD04

De elegante design wielen van de serie MD04 zijn speciaal ontworpen voor lichte trolleys en meubels en zijn geschikt voor harde en zachte vloeren. Vanwege het minimalistische en simpele ontwerp zijn deze designwielen ideaal voor iedere inrichting.

Ø 80 mm | tot 25 kg

Lees meer
Design wielen MD06

Design wielen van de serie MD06

De futuristische maar clean uitstraling van de wielen maken ieder meubelstuk af en voegen moderniteit toe aan een interieur. De zwenkwielen hebben een zamac behuizing en een zachte rubberband en zijn geschikt voor harde en zachte vloeren.

Ø 80 mm | tot 25 kg

Lees meer
Design wielen MD09

Design wielen van de serie MD09

De wielen van de serie MD09 hebben een thermoplastische rubberband en zijn eenvoudig (zonder bouten) te demonteren van de zwenkvork. Hierdoor zijn de wielen makkelijk schoon te houden en onder andere geschikt voor beauty- en kapsalons.

Ø 80 mm | tot 15 kg

Lees meer

Meer zien?

Designwielen beschikt over een compleet programma aan design wielen voor verschillende meubels en toepassingen. Bekijk het complete programma design wielen of neem contact met ons op om de design wielen te komen bekijken in de showroom van Interwiel.

Het gehele programma aan design wielen is uit voorraad leverbaar.