Design wielen voor TV-meubelen

Door een TV-meubel verrijdbaar te maken hoeft de woonkamer er nooit hetzelfde uit te zien. Door het toepassen van design wielen onder een TV-meubel wordt deze stijlvol, handig en vernieuwend. Bekijk hieronder het aanbod van design wielen voor toepassing onder TV-meubelen.

Design wielen MD02 TV-meubelen

Design wielen van de serie MD02

Design wielen met een open velg en een rubberband. Vanwege het innovatieve en revolutionaire ontwerp zijn deze designwielen met meerdere internationale onderscheidingen beloond. Leverbaar in nylon en zamac behuizing en in diverse kleurcombinatie’s.

H 100 tm 150 mm | tot 80 kg

Lees meer
Design wielen MD04 TV-meubelen

Design wielen van de serie MD04

De elegante design wielen van de serie MD04 zijn speciaal ontworpen voor lichte trolleys en meubels en zijn geschikt voor harde en zachte vloeren. Vanwege het minimalistische en simpele ontwerp zijn deze designwielen ideaal voor iedere inrichting.

Ø 80 mm | tot 25 kg

Lees meer
Design wielen MD08 TV-meubelen

Design wielen van de serie MD08

Wielen met zamac of nylon behuizing en rubber (TPR) bandage. Deze ranke meubelwielen worden vanwege het elegante ontwerp toegepast onder meubels, tafels en trolleys. De meubelwielen zijn geschikt voor harde en zachte vloeren en laten geen strepen achter.

Ø 80 mm | tot 50 kg

Lees meer

Meer zien?

Designwielen beschikt over een compleet programma aan design wielen voor verschillende meubels en toepassingen. Bekijk het complete programma design wielen of neem contact met ons op om de design wielen te komen bekijken in de showroom van Interwiel.

Het gehele programma aan design wielen is uit voorraad leverbaar.