Design wielen voor vitrinekasten

Wielen met een uniek design voegen net dat beetje extra toe aan een vitrinekast vol moois. Bekijk nu de selectie design wielen voor vitrinekasten. Bekijk hieronder het aanbod van design wielen voor toepassing onder vitrinekasten.

Design wielen MD01 vitrinekasten

Design wielen van de serie MD01

Design meubelwielen speciaal ontworpen voor meubels, stoelen en bedden. De design wielen hebben extra brede wielen met een zwarte, grijze of witte rubberband. Door de brede wielen met rubberband zijn deze designwielen geschikt voor harde en zachte vloeren.

Ø tot 80 mm | tot 80 kg

Lees meer
Design wielen MD05 vitrinekasten

Design wielen van de serie MD05

De open velg van deze design wielen zorgen voor een uniek en fascinerend design. Door het bijzondere ontwerp hebben deze design meubelwielen diverse internationale awards gewonnen. Standaard leverbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Ook leverbaar met rem.

Ø 68 mm | tot 50 kg

Lees meer
Design wielen W01 vitrinekasten

Design wielen van de serie W01

Design wielen van de serie W01 met een zwarte polyamide behuizing en een donkergrijze rubberband. De meubelwielen hebben een zachte bandage en zijn daardoor geschikt voor harde vloeren zoals laminaat-, parket- en tegelvloeren en laten geen strepen achter.

Ø 35 mm | tot 50 kg

Lees meer

Meer zien?

Designwielen beschikt over een compleet programma aan design wielen voor verschillende meubels en toepassingen. Bekijk het complete programma design wielen of neem contact met ons op om de design wielen te komen bekijken in de showroom van Interwiel.

Het gehele programma aan design wielen is uit voorraad leverbaar.

Collectie design wielen